Vauhtia lukunopeuteen – kolme sovellusta tiedon ahmintaan

Eikö ihmisillä ole enää aikaa lukemiseen vai pitääkö kaikesta muuten vain tehdä suoritus? Tätä olen pohtinut, kun maailmalla on kohistu lukemisnopeutta kiihdyttävistä sovelluksista. Näiden sovellusten avulla aamun lehden jutun, kirjan kappaleen, nettiartikkelin tai vaikka sähköpostin voi ahmia pikavauhtia bussissa, junassa tai kaupan kassajonossa. Kyse on siis tiedon ahmimisesta, ei lukunautinnosta. Lue lisää Kuningaskuluttajan sivuilta.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: