Sinivalkoisia pelimuistoja

Peliala on ollut parin viime vuoden ajan otsikoissa enemmän kuin koskaan. Kotimaisten mobiilimenestyjien talouslukujen ohella on ihmetelty alan tulevaisuuden näkymiä Nokian matkapuhelinten takavalojen näkyessä vielä tummenevassa illassa.

Toimittaja Juho Kuorikosken kirjoittama Sinivalkoinen pelikirja taustoittaa kotimaisen peliteollisuuden nousua siihen, missä se nykyään on. Se on ensimmäinen teos, joka yhdistää alan historian ja kaupalliset tuotteet yksiin kansiin. 30 vuodessa on julkaistu yli 600 sinivalkoista peliä.

Suomalaisen peliteollisuuden menestyksen on monessa yhteydessä todettu liittyvän vahvaan demokulttuuriin. Mutta miksi suomalaiset sitten nauttivat demojen tekemisestä? Lue Kuningaskuluttajan sivuilta.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: