Ota musa haltuun – vinkkejä Spotifyn käyttäjille

Spotify on Suomessa suosituin musiikin suoratoistopalvelu, josta kesälaitumilla olevat ihmiset hakevat taustaa, inspiraatiota ja ajanvietettä kesän hetkiin. Palvelu on suosittu, mutta monet käyttävät sitä vain päällipuolisesti.

Tosiasiassa ruotsalaiset ovat koonneet palveluun runsaasti toimintoja, joista on huvia ja hyötyä. Tässä muutama vinkki siitä, miten Spotifysta saa kaiken irti. Näiden avulla voit mm. peittää kavereilta sen, että kuuntelet tasaisin väliajoin ysäridiskoa, vaikka väitätkin nauttivasti vain ranskalaisesta hipsterimusiikista. Jatka lukemista Kuningaskuluttajan sivuilla.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: