Kokeile näitä jos haluat nauttia hyvästä mobiilipelistä

Tuntuuko sinustakin siltä, että aina kun tekisi mieli pelata ei sopivaa peliä ole laitteessa. Niin minustakin. Tästä syystä päätin luoda listan mobiilipeleistä, joihin kannattaa tutustua kun aikaa on. Eipähän tarvitse aina keksiä pyörää uudelleen.

Lista on koottu useiden peleihin ja mobiilialaan keskittyvien sivustojen suosituksista. Pelit eivät välttämättä ole myyntihittejä, uusimpia uutuuksia tai yksinomaan mobiililaitteelle kehitettyjä pelejä. Ne eivät välttämättä ole myöskään halvimpia mahdollisia. Ne ovat kuitenkin monien mielestä alansa ja lajityyppinsä parhaimmistoa. Ja ainakin minä pidin suurimmasta osasta. Lue vinkit Kuningaskuluttajan sivuilta.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: