Kuinka sain tv-kanavat puhelimeeni ja vaimon innostumaan

Netti ja lapset ovat muuttaneet televisionkatseluani vuosien mittaan eniten. Television merkitys laitteena on pienentynyt huomattavasti ja vietän enää hyvin vähän aikaa varsinaisen töllöttimen edessä, mutta pyrin seuraamaan itseäni kiinnostavia ohjelmia silloin kun se on minulle mahdollista, siellä missä se on minulle mahdollista.

Olen ratkaissut tämän käyttämällä TVkaista-palvelua, jossa voi palata ohi menneisiin ohjelmiin kun sopiva katselurako aukeaa. Ratkaisu ei välttämättä ole ikuinen, sillä televisiokanavat ovat yrittäneet kampittaa sitä jo vuosia, viimeisenä oikeustoimin. Vieläkään ei ole selvää, onko palvelu laillinen vai ei.

TVkaista ei ole kuitenkaan täydellinen ratkaisu. Toisinaan olisi kiva katsoa mielenkiintoista ohjelmaa myös suorana kesken ruoanlaiton, pyykinpesun tai minkä tahansa asian, mikä ei vaadi sataprosenttista läsnäoloa koko ajan. Lue koko blogaukseni Ylen Rele-blogista.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: