Kun iPhone-mies Nokia Lumian sai

Olen käyttänyt Applen iPhonea sen ensimmäisestä mallista alkaen. Koska alumiinista ja mustasta muovista valmistettua ”Jeesus-puhelinta” ei tuotu Suomeen, sain sen käsiini Jenkeistä vasta alkuvuodesta 2008. Ensimmäinen iOS:n, siihen aikaan vielä iPhone OS:n, versio oli muistaakseni 1.1.2. Paljon on vettä kulkenut sillan alla, sillä nyt ollaan versiossa 6.0.2.

Nokian Lumia 920 on saanut positiivista palautetta ja Windows Phone 8:aa kehutaan ensimmäiseksi toimivaksi Microsoftin mobiilikäyttöjärjestelmäksi, vaikka laitteen myynti ei olekaan ollut toivotun nopeaa. Haaste oli pakko ottaa vastaan ja kokeilla, miten hopeista omenaa pitkään mussutelleelta mieheltä sujuu täysin erilaisen käyttöjärjestelmän käyttö.

Lue blogaukseni Ylen teknologiablogista Releestä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: